Prague Instant Booking.com
Käyttäjätunnus / Sähköpostiosoite

Salasana
Unohtuiko salasana?
Etkö ole jäsen?  Rekisteröidy tästä
Hotellit?  Luo ilmainen tili
Yhteistyöohjelmat Linkki Prague Instant Booking maksupalveluja varaus moottori
 

Linkki Us

 
Kotisivu

Työskentele kanssamme

Lisää Hotel

Varausjärjestelmä

Kanavapäällikkö

Kumppanuusohjelma

Linkki Us

Linkki UsLinkki Us

Suosittelemme, että lisäät jonkin seuraavista linkkejä sivustoosi.

Linkit auttavat meitä lähettämään enemmän varauksia sinulle, ja lisää voittoja. Linkit ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä hakukoneissa. Mitä enemmän linkkejä sivustolla on, sitä paremmin heidän asemaansa hakukoneita. Tämä tarkoittaa, sinun täytyy linkkejä, ja meidän on myös linkkejä.

Jos sinulla on verkkosivusto, saatat jo tietää, että saadakseen laatu ulkoisia linkkejä on erittäin tärkeää. Itse asiassa hakukone markkinoinnin asiantuntijat aina myös linkki rakentamiseen keskeisiä tavoitteita varten verkkosivuilla. Korkeampi hakukonesijoituksia johtaa enemmän liikennettä ja enemmän mahdollisuuksia teille ja meille kasvaa tuloja.

Joten, osoittakaa tukenne linkittämällä sivuillamme. Meillä on monenlaisia bannereita valita. Voit valita se, joka parhaiten edistää sivustosi. Myös lisätä useita linkkejä, joka ohjaa kävijöitä omaisuutta profiilisivun tai ehkä lukea tai kirjoittaa arvosteluja.

Ansaitse toimeksiannot "auto-affiliate-linkkejä.

Tienaa 25% provisio laittamalla affiliate linkkejä sivustoosi. Tämä on suurin komission saatavilla kaikki matkat kumppanuusohjelmaan automaattisen asennuksen. Just katso ohjeita oppia paikka suurituloiset linkkejä sivustoosi.
Vaihe 1:  Jos haluat muokata linkkejä tiettyyn paikkaan tai hotelli sivuillamme, tee valinta:

        

Vaihe 2 (valinnainen):  Haluatko kääntää linkit tuloja ansaitsevien affiliate linkkejä? Instant World Booking tarjoaa helpon tavan ansaita lisätuloja sivustostasi. Anna sähköpostiosoitteesi alla, ja linkeistä muunnetaan affiliate linkkejä. Ei ole mitään tekemistä. Tienaa 25% provision varauksista voit lähettää matkalla!  Lue lisää "auto-affiliate-linkkejä


Vaihe 3:  Kopioi koodi suosikki linkkiä nopeasti luoda linkin sivustollesi. Voit valita minkä tahansa meidän 3 tärkeimmät verkkosivustot. Linkki suosikki sivuston tai valita ne kaikki.

InstantWorldBooking.com HostelTraveler.com BedBreakfastTraveler.com

Kaikki majoitus tyypit

Hostellit, Backpackers, ja Budget Hotels

B & Bs ja InnsYksinkertainen tekstilinkki 1
Joskus on parasta vain sisällyttää yksinkertainen tekstilinkki. Jos sinulla on blogi, sosiaalinen media, tai vain haluavat myös huomaamaton linkki sivustoon, kokeile yksinkertainen tekstilinkki.

Hotellit ja hostellit Hostellit ja Backpackers Bed and Breakfast
Kopioi ja liitä seuraava HTML-koodi verkkosivusi. Muuta esiin sanat tahansa teksti, josta haluat näkyvän linkin:
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset">Hotellit ja hostellit</a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset">Hostellit ja Backpackers</a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot">Bed and Breakfast</a>


Simple Text Link 2
Tässä toinen suositus on yksinkertainen tekstilinkki:

Hotellit ja helppo online-varaukset Hostellit ja helppo online-varaukset B & b ja helppo online-varaukset
Kopioi ja liitä seuraava HTML-koodi verkkosivusi. Muuta esiin sanat tahansa teksti, josta haluat näkyvän linkin:
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Matkailijan palkitsee">Hotellit ja helppo online-varaukset</a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää">Hostellit ja helppo online-varaukset</a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Maksusitoumukset kohteet">B & b ja helppo online-varaukset</a>


Varaa nyt linkit
Kannusta kävijät tehdä varauksen nyt kehotus toimia.

Kopioi ja liitä seuraava HTML-koodi verkkosivusi:
Suositus: Kopioi kuvan kansioon, jossa Web-sivut tallennetaan. Vaihda korostetun tekstin kanssa polku, johon tallensit kuvan.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset" style="font-family:'Arial';">Varaa hotelleja</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Lue arviot" style="font-family:'Arial';">Lue arviot</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset" style="font-family:'Arial';">Varaa hostellit</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Lue arviot" style="font-family:'Arial';">Lue arviot</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot" style="font-family:'Arial';">Varaa B & B</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Lue arviot" style="font-family:'Arial';">Lue arviot</a></div>


IWB Banner linkit
Erinomainen monikäyttöinen linkkiä, joka näyttää IWB (Instant World Booking) tuotemerkin verkkosivun.

Kopioi ja liitä seuraava HTML-koodi verkkosivusi:
Suositus: Kopioi kuvan kansioon, jossa Web-sivut tallennetaan. Vaihda punainen korostettu teksti polku, johon tallensit kuvan. Voit myös vaihtaa vihreää esiin sanat tahansa teksti, jonka haluat näyttää.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset" style="font-family:'Arial';">Kaikki mitä tarvitset loma</a> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset" style="font-family:'Arial';">Kaikki mitä tarvitset loma</a> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset" style="font-family:'Arial';">Kaikki mitä tarvitset loma</a>


Road Rekisteröidy linkit
Meidän liikennemerkeissä tarjoavat ainutlaatuisen matkailuteemasta verkkosivun, toisin kuin perinteisiin linkkejä.

Kopioi ja liitä seuraava HTML-koodi verkkosivusi:
Suositus: Kopioi kuvan kansioon, jossa Web-sivut tallennetaan. Vaihda punainen korostettu teksti polku, johon tallensit kuvan. Voit myös vaihtaa vihreää esiin sanat tahansa teksti, jonka haluat näyttää.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset" style="font-family:'Arial';">Matkashekkejä secrets</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset" style="font-family:'Arial';">Matkashekkejä secrets</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot" style="font-family:'Arial';">Matkashekkejä secrets</a></div>


"Esillä" linkkejä
Jos kiinteistö tai palvelu on esillä Instant World Booking, anna asiakkaat tietävät.

Kopioi ja liitä seuraava HTML-koodi verkkosivusi:
Suositus: Kopioi kuvan kansioon, jossa Web-sivut tallennetaan. Vaihda korostetun tekstin kanssa polku, johon tallensit kuvan.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"></a>


"Suositellaan" linkit
Onko sinulla arvion kirjoitettu Instant World Booking? Ovatko asiakkaasi suositellut asuntosi tai palvelu? Pass suosituksesta kävijöitä.

Kopioi ja liitä seuraava HTML-koodi verkkosivusi:
Suositus: Kopioi kuvan kansioon, jossa Web-sivut tallennetaan. Vaihda korostetun tekstin kanssa polku, johon tallensit kuvan.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"></a>


Lue arviot - kirjoittaa arvosteluja
Kannusta kävijät lukea tai kirjoittaa arvioita palveluistasi tai kirjoittaa arvosteluja yleisesti. Instant World Booking tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet matkustajien lukea arvostelut ennen niiden varantoon.

Kopioi ja liitä seuraava HTML-koodi verkkosivusi:
Suositus: Kopioi kuvan kansioon, jossa Web-sivut tallennetaan. Vaihda korostetun tekstin kanssa polku, johon tallensit kuvan.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="Hotelli arvostelut"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="Hotelli arvostelut"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset" style="font-family:'Arial';">Varaa hotelleja</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.instantworldbooking.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="Lue arviot" style="font-family:'Arial';">Hotelli arvostelut</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="hostel arvostelua"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="hostel arvostelua"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset" style="font-family:'Arial';">Varaa hostellit</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.hosteltraveler.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="Lue arviot" style="font-family:'Arial';">Hostel arvostelua</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="bed and breakfast arviot"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="bed and breakfast arviot"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot" style="font-family:'Arial';">Varaa B & B</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="Lue arviot" style="font-family:'Arial';">B & B arvion perusteella</a></div>


Yksinkertainen Banner linkki 1
Pienelle ja huomaamattomia bannerin linkin, kokeile jotain yksinkertaista bannerin linkkejä.

Kopioi ja liitä seuraava HTML-koodi verkkosivusi:
Suositus: Kopioi kuvan kansioon, jossa Web-sivut tallennetaan. Vaihda korostetun tekstin kanssa polku, johon tallensit kuvan.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"></a>


Yksinkertainen Banner linkki 2
Toinen versio meidän pieni, yleinen bannerin linkkejä.

Kopioi ja liitä seuraava HTML-koodi verkkosivusi:
Suositus: Kopioi kuvan kansioon, jossa Web-sivut tallennetaan. Vaihda korostetun tekstin kanssa polku, johon tallensit kuvan.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Hotellit ja hostellissa varaukset"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Retkeilymajat ja backpackers varaukset"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Bed and breakfast-ja B & B majatalot"></a>
PragueInstantBooking Linkit:    Prague Instant Booking Kotisivu  |   Tuki  |   Ehdota hotelli  |   Etsi hotellit  |   Hotel Arvostelut  |   Kirjoita arvostelu  |   Asiakkaiden Kirjaudu sisään  |   Tilaa uutiskirje  |   Unsubscribe   |  Liity meihin Facebookissa   |     |  Seuraa meitä Twitterissä   |     |  
Käyttämällä meidän Palvelut:    Ehdot & Olosuhteet  |   Privacy & Turvallisuuspolitiikan  |   Miten se toimii  |   Lisää Hotelli  |   Työskentele kanssamme  |   Varaus moottori   |   Kanavan hallinta   |   Yhteistyöohjelmat   |   Linkki Us   |   Maksut System   |   Front Desk Software   |   XML-syötteet
Instant World Booking Maailmanlaajuinen:    Czech Halvat hotellit  |   Czech Hostellit  |   Czech Halvat Bed & aamiaiset